O fostă membră a echipei de campanie a lui Trump îl acuză că a sărutat-o fără să-şi dea consimţământul; Casa Albă dezminte

O fostă membră a echipei de campanie a lui Trump îl acuză că a sărutat-o fără să-şi dea consimţământul; Casa Albă dezminte

FOTO Getty Images

O fostă membră a echipei de campanie a preşedintelui american Donald Trump, Alva Johnson, îl acuză că a sărutat-o fără să-şi dea consimţământul, la ieşirea de la un miting în Florida, în august 2016, şi a depus plângere împotriva acestuia, dezvăluie în ediţia de luni cotidianul The Washington Post, scrie Franceinfo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit petentei, faptele au avut loc la ieşirea de la un miting al lui Donald Trump, la 24 august 2016, la Tampa, în statul Florida.

Alva Johnson, în vârstă de 43 de ani, declară cotidianlui că Trump s-a apropiat de ea, a luat-o de mână şi a încercat să o sărute pe gură.

Ea spune că a întors capul, însă Trump a sărutat-o la marginea buzelor.

”El a plecat imediat”, spune ea.

”M-am simţit imediat violată. Nu mă aşteptam, nu voiam acest sărut. Îi văd în continuare buzele apropiindu-se de faţa mea”, declară Alva Johnson pentru WP.

”Acest lucru m-a îmbolnăvit”, mai spune ea.

Potrivit WP, Alva Johnson a discutat despre această agresiune cu partenerul său, cu mama sa şi cu tatăl său vitreg.

Ea a solicitat rapid serviciile unui avocat, pentru a lansa o acţiune în justiţie împotriva lui Trump.

Alva Johnson, care lucrează în prezent în domeniul organizării de evenimente, cere despăgubiri pentru suferinţe psihologice.

Potrivit plângerii sale, ea acuză totodată de discriminare echipa de campanie a miliardarului newyorkez.

Ea ar fi fost plătită mai prost decât colegii săi bărbaţi, din cauza culorii pielii. Alva Johnson este de culoare.

CASA ALBĂ NEAGĂ TOTUL

”Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată”, afirmă, citată într-un comunicat, o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.

Faptele ”au fost contrazise în mod direct de numeoşi martori”, adaugă ea, catalogând aceste acuzaţii drept ”absurde”.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Donald Trump a apreciat, de asemenea, că acuzaţiile lui Alva Johnson sunt ”fără fundament şi deplasate”.

Peste zece femei l-au acuzat în mod deschis pe preşedintele american de hărţuire sau agresiune sexuală.

Însă Alva Johnson este prima care acuză fapte care ar fi avut loc în timpul campaniei electorale, în 2016, subliniază The Washington Post. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările