O fostă consilieră a lui Donald Trump, despre Mike Pence: „Crede că Iisus îi transmite ce să spună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Pence FOTO EPA-EFE
Mike Pence FOTO EPA-EFE

Omarosa Maginault, o fostă consilieră a preşedintelui american Donald Trump, continuă seria declaraţiilor despre perioada petrecută la Casa Albă, susţinând de această dată că vicepreşedintele Mike Pence este o persoană „extremă“, care crede că primeşte mesaje de la Iisus Hristos.

Lucrurile merg „prost“ la Casa Albă, a declarat săptămâna trecută Omarosa Maginault, care a fost alături de Trump în cadrul emisiunii „The Apprentice“ („Ucenicul“), în campania prezidenţială şi până de curând la Casa Albă.

Participantă în prezent la emisiunea „Celebrity Big Brother“, Omarosa îşi continuă seria declaraţiilor despre perioada petrecută la Casa Albă.

În opinia ei, Mike Pence este o persoană „extremă“. „Crede că Iisus îi transmite ce să spună“, afirmă ea, citată de The Independent.

„Pot să spun ceva? Oricât de rău credeţi că este cu Trump, ar trebui să vă faceţi griji în legătură cu Pence“, a spus Omarosa Manigault în cadrul emisiunii „Celebrity Big Brother“.

„Toţi cei care îşi doresc suspendarea (lui Trump, n. red.) s-ar putea să fie nevoiţi să îşi reconsidere vieţile. Veţi ajunge să regretaţi perioada lui Trump dacă Pence ar deveni preşedinte. Este o persoană extremă. Sunt creştină şi îl iubesc pe Iisus. Însă el crede că Iisus îi transmite ce să spună, iar eu zic: «Iisus nu a spus asta». Înfricoşător“, a adăugat ea.

Omarosa Maginault a părăsit administraţia Trump pe 20 ianuarie, după ce a lucrat timp de un an într-un birou de comunicare de la Casa Albă.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite