O femeie din America a fost ucisă în propria casă în timp ce-şi proteja copiii de hoţi. Fiul ei: „Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost că mă iubeşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucero Sosa Capote, foto People.com/Dignity Memorial
Lucero Sosa Capote, foto People.com/Dignity Memorial

Poliţia din Carolina de Nord caută două persoane care au intrat prin efracţie într-o casă din oraşul Monroe, vinerea trecută, omorând mama a cinci copii. Femeia a murit în timp ce-şi proteja copiii, relatează People.com.

Poliţia din Monroe a confirmat că femeia a murit după ce a fost împuşcată chiar lângă copiii ei îngroziţi. Doi dintre aceştia au suferit şi ei răni minore în urma altercaţiei cu cei care au pătruns în casa familiei americane. Poliţia a confirmat că Lucero Sosa Capote a murit în timp ce încerca să-şi protejeze copiii.

Cei doi făptaşi, care au fugit după ce femeia a fost împuşcată, au fost descrişi de poliţie drept doi bărbaţi, unul caucazian şi unul afro-american, care purtau pantaloni de trening gri în timpul infracţiunii. ”Amândoi aveau feţele acoperite în timpul incidentului şi pot fi auziţi cerând bani de la femeie”, arată declaraţia poliţiei americane.

Vorbind pentru un post de televiziune american, fiul femeii, Leonardo Sosa, a spus că aceasta ”a fost cea mai bună mamă” şi a evocat, într-o scenă emoţionantă, ultimele ei cuvinte. ”Ultimul lucru pe care mi l-a spus înainte să moară a fost că mă iubeşte”, a declarat băiatul de 12 ani. ”E atât de greşit ca cineva să-i facă asta mamei mele. Mereu i-am spus, eu şi tatăl meu, că o vom proteja”, a continuat acesta.

Fratele lui, Jason, a spus că mama lui era o femeie religioasă, care-şi adora copiii. ”Nimeni nu s-a plâns vreodată de ea, era atât de drăguţă cu toată lumea şi era mereu foarte fericită”, a declarat acesta. ”Nu e deloc drept ce s-a întâmplat – să laşi cinci copii fără mamă. Nu trebuia să faceţi asta”.

Toţi cei cinci copii rămaşi fără mamă au sub 13 ani.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite