O fetiţă de 5 ani a fost suspendată pentru că şi-a ameninţat colega cu un pistol cu apă

O fetiţă de 5 ani a fost suspendată pentru că şi-a ameninţat colega cu un pistol cu apă

Hello Kitty este o marcă recunoscută de copii din întreaga lume. FOTO hellokittyforever.com

Fetiţa de 5 ani şi-a ameninţat colega cu un pistol cu apă marca Hello Kitty. Ea a fost suspendată, deoarece reprezintă un pericol terorist, potrivit oficialilor grădiniţei.

Pedeapsa iniţială a fetei a fost de 10 zile. Familia a angajat un avocat ca să acţioneze în justiţie grădiniţa şi oficialii instituţiei au decis să reducă suspendarea la două zile, deoarece fata nu reprezintă un pericol pentru ceilalţi, notează „FOXNews“. 

Presupusa „armă“

„Este de tot râsul. Această fetiţă nu avea nicio idee despre ucideri sau despre ce s-a întâmplat în Connecticut“, a spus avocatul Robin Ficker, cu referire la crimele de la şcoala Sandy Hook, când au murit 26 de oameni. El chiar a numit-o pe fetiţă „persoana cu cea mai mică implicare teroristă din Pennsylvania“. „Care părinte ar vrea, ca la nici 5 ani, copilul său să fie lăsat singur într-o cameră şi să fie chestionat cu privire la intenţiile sale teroriste?“, a mai întrebat retoric avocatul.

„Terorista“ şi-a ameninţat colega în timp ce aşteptau autobuzul spre casă. O supraveghetoare a auzit discuţia şi a căutat presupusa armă în ghiozdanul fetei. Arma cu Hello Kitty n-a fost de găsit. A doua zi, însă, cele două au fost interogate în legătură cu incidentul. O educatoare a mers până într-acolo încât a scos-o pe elevă în faţa clasei şi i-a spus că va anunţa poliţia. 

Ficker a mai declarat că va discuta cu un avocat al grădiniţei, astfel încât să şteargă suspendarea din dosarul fetiţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: