O bătrână de 82 de ani din New York a bătut măr un bărbat care i-a spart casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 82 de ani a luat la bătaie un intrus de 28 de ani care spart casa bătrânei din Rochester, New York, scrie The Guardian.

„Sunt singură şi sunt bătrână, dar ghici ce – sunt dură”, a declarat Willie Murphy, culturistă şi cu o condiţie fizică de invidiat la vârsta sa, pentru postul local de ştiri WHAM. Aceasta a adăugat: „A ales casa greşită pe care să o spargă”.

Murphy a spus că tânărul i-a bătut la uşă, strigând că-i este rău şi rugând-o să-l lase să intre. Murphy a sunat la numărul unic de urgenţă, dar a refuzat să-l lase înăuntru pe bărbat. Ulterior, hoţul a dăâmat uşa.

Femeia a pus mâna pe cel mai apropiat lucru din preajmă, o masă cu picioare de metal „şi am sărit pe el”, a spus ea. „Ghici ce – masa s-a rupt”, a continuat.

Murphy a spus că a sărit pe intrus, i-a turnat şampon pe faţă şi l-a lovit cu o mătură. Ba chiar bătrâna a încercat să-l târască afară din casă, dar era prea greu.

„Îl lovesc, şi-l lovesc, şi-l lovesc cu mătura”, a spus femeia. Până când a ajuns poliţia şi serviciile de urgenţă „deja îmi făcusem numărul... cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambulanţă”. Bătrâna a precizat că nu are de gând să depună plângere împotriva tânărului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite