Fotografia tulburătoare publicată de un asistent din New York: camion plin cu decedaţi de epidemia de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia arată un camion frigorific
Fotografia arată un camion frigorific

Un asistent de la un spital din New York a împărtăşit o fotografie sumbră a unei morgi improvizate pentru a sublinia gravitatea pandemiei coronavirusului.

Vorbind cu Buzzfeed News, asistentul de la camera de urgenţă, care a cerut să rămână anonim împreună cu spitalul unde lucrează, a dezvăluit că a făcut fotografia de la o morgă improvizată în timp ce părăsea tura duminică dimineaţă. 

„Am făcut-o pentru a le arăta oamenilor. Este o imagine a realităţii înspăimântătoare cu care ne confruntăm şi a locului în care unii dintre noi am ajuns deja”, a declarat bărbatul.

În imagine pot fi văzute mai multe trupuri neînsufleţite depuse într-un camion frigorific transformat în morgă, parcat în faţa spitalului,

Statele Unite, unde numărul de cazuri înregistrate de Covid-19 a explodat, au depăşit vineri pragul de 100.000 de persoane infectate, potrivit unui bilanţ anunţat de Universitatea Johns Hopkins. „Am realizat mai multe teste decât oricare altă ţară din lume şi capacitatea noastră continuă să crească”, a afirmat preşedintele american Donald Trump, vineri.

Totuşi, unii internauţi s-au îndoit de veridicitatea afirmaţiilor având în vedere faptul că persoana nu şi-a făcut publică identitatea.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite