O americancă a modificat ilegal notele copiilor ei. Vezi cum a reușit!

O americancă a modificat ilegal notele copiilor ei. Vezi cum a reușit!

Catherine Venusto

O mamă din Statele Unite a pătruns în mod fraudulos, prin Internet, în sistemul informatic al liceului unde învaţă cei doi copii ai ei şi a modificat notele acestora, ea riscând 42 de ani de închisoare sau o amendă penală de 90.000 de dolari, relatează site-ul postului ABC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Catherine Venusto, o femeie în vârstă de 45 de ani din statul american Pennsylvania, este vizată de şase capete de acuzare după ce a pătruns fraudulos în sistemul informatic al liceului Northwestern Lehigh şi a modificat, prin mărire, notele celor doi copii ai ei, elevi ai acestei şcoli.

Femeia lucrase ca secretară la acelaşi liceu în perioada 2008 - 2011 şi avea parolele pentru accesarea sistemului informatic.

Frauda a fost depistată de autorităţile din domeniul educaţiei, care au sesizat justiţia. Dacă va fi găsită vinovată, mama riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 42 de ani sau o amendă penală de 90.000 de dolari.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: