O aleasă pro-Trump, suspendată timp de o săptămână pe Twitter din cauza răspândirii unui mesaj „înşelător” despre vaccinurile anti-COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marjorie Taylor-Greene FOTO EPA-EFE
Marjorie Taylor-Greene FOTO EPA-EFE

Republicana Marjorie Taylor-Greene, o susţinătoare ferventă a fostului preşedinte american Donald Trump, are contul de Twitter suspendat pentru o săptămână în urma publicării unui mesaj „înşelător” despre vaccinurile anti-COVID-19, relatează AFP.

Mesajul în cauză, care datează de luni, cere Agenţiei Medicamentelor din SUA să nu aprobe definitiv vaccinurile anti-COVID-19 care „nu funcţionează”.

Twitter a catalogat acest mesaj drept „înşelător” şi i-a invitat pe utilizatori să consulte informaţiile furnizate de autorităţile sanitare.

„Tweet-ul în chestiune a fost etichetat în legătură cu politica noastră privind informaţiile înşelătoare pe tema COVID-19”, a afirmat un purtător de cuvânt al Twitter într-un comunicat către AFP.

„Contul va fi în modul lectură timp de o săptămână din cauza încălcărilor repetate ale regulilor”, a precizat acest reprezentant al Twitter, potrivit AFP.

Decizia de suspendare pentru şapte zile în cazul lui Marjorie Taylor-Greene vine după a patra încălcare a regulilor Twitter. În cazul unei a cincea încălcări, aleasa din Georgia riscă suspendarea definitivă a contului său de Twitter, notează AFP.

Marjorie Taylor-Greene nu a răspuns unei solicitări a AFP de a comenta informaţia. În februarie, ea şi-a prezentat scuze pentru că a răspândit teorii conspirative care i-au adus excluderea din două comisii ale Camerei Reprezentanţilor.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite