O adolescentă din Statele Unite s-a luat la trântă cu o ursoaică pentru a-şi salva câinii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

O adolescentă din California s-a năpustit asupra unei ursoaice cu pui, ca să îşi salveze câinii. Heiley Morinico, în vârstă de 17 ani, nu a ezitat să se arunce asupra animalului sălbatic când l-a văzut cum se confruntă cu căţeii familiei, căţărat pe un zid din curtea casei sale.

Tânăra a fugit afară şi a împins ursul, apoi a luat câinii şi s-a întors cu ei în casă, în suburbia Bradbury, la est de Los Angeles. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost difuzate de postul de televiziune ABC 7 şi arată o ursoaică şi doi pui cocoţaţi pe perete. Mai mulţi câini încearcă să o atace şi ursoaica loveşte cu laba un câine.

Adolescenta se îndreaptă spre urs, îl împinge cu ambele mâini, îşi ia repede un căţel în braţe şi fuge cu ceilalţi în casă. Urşii cad peste un zid al unui vecin.

„Sincer, singurul lucru pe care l-am avut în minte a fost să-mi protejez câinii”, a declarat Hailey Morinico. Adolescenta a spus că a scăpat doar cu o entorsă la un deget şi un genunchi zgâriat, dar nu ar sfătui pe nimeni să-i urmeze exemplul, conform Associated Press.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite