O adolescentă a murit după ce a fost bătută şi înjunghiată de 25 de ori, în timp ce mergea pe skateboard spre casă, în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a declarat pe Twitter că încă mai caută lucrurile lui Paulsen.
Poliţia a declarat pe Twitter că încă mai caută lucrurile lui Paulsen.

O adolescentă de 14 ani a murit după ce a fost sufocată, bătută şi înjunghiată de peste 20 de ori, într-un atac aleatoriu, în timp ce trecea cu skateboard-ul pe lângă un mall, din Dakota de Nord, în drum spre casă. Scena a fost parţial surprinsă de o cameră de supraveghere a magazinului.

Adolescenta a fost dusă de urgenţă la spital, unde a fost intubată. Aceasta a supravieţuit timp de patru zile, dar în cele din urmă s-a stins din viaţă marţi. Poliţia l-a arestat pe Arthur Prince Kollie, în vârstă de 23 de ani, pentru atac, după ce ar fi fost văzut în picioare, deasupra lui Paulsen, de către un muncitor la salubritate, care trecea cu maşina fix în acel moment. Criminalul a fost urmărit până la un magazin Walmart, unde fusese surprins de camerele de luat vederi în timp ce fură haine pentru a scăpa de tricoul însângerat.

Kollie ar fi spus poliţiştilor că a folosit metamfetamină în după-amiaza precedentă şi a spus că nu îşi aminteşte incidentul. El a negat că ar fi implicat în orice atac. Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor, tâlhărie şi agresiune agravată a unui copil, iar cauţiunea a fost stabilită la 1 milion de dolari în numerar, după înfăţişarea de luni a instanţei, relatează  Daily Mail.

Atacatorul a mai avut probleme cu poliţia, după ce a atacat un ofiţer. De asemenea, el a fost cercetat pentru posesie de droguri şi a unei arme de foc. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite