Nouă alertă de securitate pe aeroportul Kabul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Ambasada SUA la Kabul le-a cerut cetăţenilor americani, într-o nouă alertă de securitate, să părăsească imediat împrejurimile aeroportului, la o zi după un atac care a făcut cel puţin 180 de morţi, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Cetăţenii americani care se află în acest moment la Abbey Gate, East Gate, North Gate sau New Ministry of Interior Gate trebuie să plece imediat. Din cauza ameninţărilor pentru securitatea aeroportului din Kabul, continuăm să le recomandăm cetăţenilor americani să evite să se deplaseze la aeroport şi să evite porţile aeroportului”, a precizat ambasada pe site-ul său, fără a oferi mai multe detalii.

Alertele de securitate au început să fie transmise de săptămâna trecută şi una a fost anunţată chiar înainte de atacul terorist de joi revendicat de ISIS-K. Oficialii americani au avertizat că ultimele zile de evacuare sunt îndeosebi periculoase pentru că teroriştii caută să facă victime înainte de plecarea americanilor din Afganistan.

SUA au desfăşurat vineri din Orientul Mijlociu un atac cu drone asupra unui vehicul în care se afla un planificator ISIS alături de un asociat al său. 
 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite