Nou masacru în Statele Unite ale Americii: un băiat de 15 ani a ucis cinci persoane într-o casă din New Mexico

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masacrul din New Mexico vine în plină dezbatere pro sau contra arme, cauzată de incidentul tragic din Newtown FOTO Reuters
Masacrul din New Mexico vine în plină dezbatere pro sau contra arme, cauzată de incidentul tragic din Newtown FOTO Reuters

Un tânăr din statul american New Mexico a fost arestat astăzi după ce a împuşcat şi ucis cinci persoane într-o locuinţă din oraşul Albuqerque.

Potrivit Associated Press, care citează presa locală, deşi nu a fost făcută publică vârsta băiatului, se pare că ar fi vorba despre un băiat de doar 15 ani. 

Doi adulţi şi trei copii au fost găsiţi morţi, cu multiple răni cauzate de o armă într-o casă din apropierea oraşului Albuqerque, din statul New Mexico. 

Şeriful local, Aaron Williamson a spus că nu se cunosc încă motivele suspectului sau conexiuniule lui cu victimele. El riscă acum acuze pentru două crime şi trei pentru abuz de minori cauzator de moarte. În acest moment, şeriful local investighează dacă victimele aveau legătură sau erau rude. 

De asemenea, autorităţile încearcă acum să descopere dacă multiplele arme găsite în casă au fost folosite de către agresor şi cine le deţinea. Printre ele erau şi arme semi-automate militare. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite