Noi mărturii despre ciudăţeniile lui Jeffrey Epstein: Miliardarul îşi spiona invitaţii, printre ei numărându-se şi prinţul Andrew

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zorro Ranch FOTO thisischriswhite.com
Zorro Ranch FOTO thisischriswhite.com

La mai bine de doi ani de la moartea lui Jeffrey Epstein, noi detalii ies la iveală despre ciudăţeniile acestui miliardar condamnat pentru pedofilie ce avea prieteni şi cunoscuţi în elita americană şi cea internaţională. Conform unei foste angajate, Epstein avea trei săli de calculatoare pentru a-şi spiona vizitatorii la ferma sa din statul New Mexico.

La 10 august 2019, Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa din Metropolitan Correctional Center unde îşi aştepta procesul pentru trafic cu minore, în care risca să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Cu zece ani mai devreme, acest miliardar care gestiona averile altor miliardari fusese deja declarat vinovat de faptul că a plătit minore pentru sex şi le-a abuzat. Înainte de a intra în vizorul autorităţilor, Jeffrey Epstein era lăudat de Donald Trump după o întâlnire, îşi punea avionul la dispoziţia lui Bill Clinton, îşi petrecea vacanţele cu prinţul Andrew şi găzduia dezbateri cu minţi strălucite din diverse domenii.

Epstein era foarte interesat de transumanism, inseminare şi criogenie, iar ferma Zorro, din New Mexico, ar fi fost văzută ca un laborator pentru unele proiecte. Însă, potrivit Mariei Farmer, prima femeie care l-a acuzat de viol pe Epstein, ferma Zorro era şi un fel de cuib de spionaj. Dispozitive de înregistrări video şi audio erau amplasate peste tot în fermă, ascunse de ochii vizitatorilor, iar informaţiile erau colectate în trei săli de calculatoare, spune Farmer, precizând că ştie aceste lucruri chiar de la Esptein, pentru care a lucrat o perioadă în anii ’90.

Unul dintre cei spionaţi de Esptein este chiar prinţul Andrew, care s-a aflat de cel puţin două ori acolo, mereu însoţit de o femeie.

Postul local de radio Eddie Aragon a obţinut de la un architect planurile fermei datând din 1998, la cinci ani de la achiziţionarea proprietăţii de către Epstein.

Conform The Sun, care a consultat aceste planuri, ferma Zorro dispune de un spaţiu subteran de 8.000 de metri pătraţi care include o zonă de fitness, camere de masaj, piscină şi jacuzzi. În plus, include şi trei camere tehnice, doar că acestea, după cum spune Farmer, erau nişte săli imense pline cu calculatoare

„Toate reşedinţele lui Epstein aveau astfel de camere tehnice şi sisteme de tuneluri. Ştiu asta pentru că Epstein mi-a spus”, a declarat Maria Farmer pentru The Sun.

Epstein a avut mulţi oaspeţi la ferma sa de-a lungul anilor. Prinţul Andrew a petrecut şapte zile acolo cu neurochirurgul Melanie Walker, prezentată drept „prietenă”. „Frumoasă, tânără şi strălucitoare”, o descrie Deidre Stratton, o fostă menajeră. Fiul reginei Elisabeta a II-a ar fi petrecut în 2001 două zile la fermă şi cu Virginia Roberts, femeia care îl acuză în prezent de abuz sexual.

Virginia Roberts Giuffre susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu alteţa regală pe când ea avea vârsta de 17 ani.

printul andrew foto epa efe

Prinţul Andrew FOTO Arhivă

Roberts a deschis procesul împotriva prinţului Andrew în luna august. Ea îl acuză că a abuzat-o sexual în casa lui Ghislaine Maxwell din Londra şi în locuinţe deţinute de Jeffrey Epstein. Ghislaine Maxwell este fosta parteneră a lui Epstein.

Prinţul Andrew a negat categoric orice relaţie sexuală cu Roberts, iar Palatul Buckingham a transmis că acuzaţiile sunt „false şi nefondate”.

Din documente reiese că Giuffre „era constrânsă prin ameninţări directe sau sugerate de Jeffrey Epstein, Maxwell şi/sau prinţul Andrew să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew” şi că s-a temut pentru viaţa ei sau de alte repercusiuni dacă nu se supunea cerinţelor.

Este precizat că prinţul Andrew ştia că ea era victimă a traficului de persoane şi că femeia a suferit şi continuă să sufere psihic din această cauză.

Maxwell, care se va înfăţişa în noiembrie în faţa unui tribunal din New York, a pledat „nevinovat” pentru acuzaţiile de trafic de persoane privitor la legăturile ei cu Epstein.

În timp ce prinţul Andrew este aşteptat să se prezinte în instanţă, ferma Zorro îşi aşteaptă noul proprietar, fiind scoasă la vânzare pentru 27,5 milioane de dolari.

Conform Times, Epstein îşi dorea să facă la ferma sa din New Mexico un centru de inseminare. Mânat de transumanism, o mişcare intelectuală care pledează pentru ameliorare rasei umane prin tehnologie, visa la o bancă de spermă ultraelitistă, la care ar fi contribuit cei mai mari intelectuali ai Terrei. Nu s-a exclus din acest cerc restrâns, plănuind, conform unei surse, „să însămânţeze rasa umană cu ADN-ul său“. Cele care ar fi trebuit să contribuie la acest proces de perpetuare erau tinere frumoase. Jaron Lanier, unul dintre fondatorii realităţii virtuale, recunoaşte că a rămas cu impresia că petrecerile de la Zorro erau parcă destinate găsirii de candidaţi pentru inseminare. Aceşti „candidaţi“ erau ademeniţi cu tinere pline de şarm. „Erau mereu fete frumoase în jur“, a recunoscut un alt invitat al lui Epstein, fizicianul Murray Gell-Mann, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în 1969.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite