Negraţiat şi plin de regrete, şamanul cu coarne se simte amarnic înşelat de Donald Trump. Ce spune avocatul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şamanul Jake Angeli FOTO AFP
Şamanul Jake Angeli FOTO AFP

Avocatul „şamanului” Jake Angeli, pe numele său adevărat  Jacob Chansley, bărbatul care a intrat în Capitoliu la bustul gol, pictat şi  purtând o căciulă de blană cu coarne se simte amarnic înşelat de fostul preşedinte Donald Trump care şi-a îndemnat susţinătorii să meargă la clădirea Congresului şi apoi a refuzat să-i graţieze, relatează The Independent.

Avocatul acestuia a dezvăluit pentru un post local de televiziune faptul că clientul„ regretă foarte foarte mult faptul că s-a lăsat păcălit de preşedinte”. 

Al Watkins a mai mărturisit că „şamanul” s-a convins după ce el i-a trimis o solicitare de graţiere şefului cabinetului de la Casa Albă care a rămas fără răspuns. Avocatul spune că Donald Trump este cel care se face vinovat de faptul că a copt revolta şi apoi a pus paie pe foc.

„Regretă nu doar că a fost păcălit de preşedinte, ci şi faptul că a fost pus în situaţia să fie amăgit în a lua decizii pe care nu ar fi trebuit să le ia. Cât despre clientul meu, tipul cu coarne şi blană, cu meditaţia şi cu mâncarea organică... Nu putem pur şi simplu să fluturăm o baghetă magică şi să-i catalogăm pe toţi oamenii aceia de pe 6 ianuarie în acelaşi fel”, a spus acesta, subliniind că preşedintele Trump doar că nu a fost prezent în rest este complet responsabil pentru insurecţia de la 6 ianuarie când erau validate voturile marilor electori pentru Joe Biden.

„Să trecem în revistă lunile de minciuni, denaturări ale realităţii, insinuări oribile şi discurs hiperbolizat menit să inflameze, stârnească furie şi să motiveze”, a mai spus acesta.

Alţi susţinători ai lui Trump care au intrat în Capitoliu, între care şi un agent imobiliar care a venit la mitingul de laWashington cu un avion privat, au spus public că au fost chemaţi de preşedintele american şi prin urmare ar trebui graţiaţi de el, ceea ce nu s-a întâmplat.

„Şamanul QAnon“ vrea să fie graţiat de Trump: „Ar fi corect. A acceptat invitaţia preşedintelui cu intenţii onorabile“

„Şamanul QAnon” este acuzat că l-a ameninţat pe Mike Pence. Câţi ani de închisoare riscă pentru capetele de acuzare formulate împotriva sa

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite