Imagini virale. Momentul în care mai mulţi şoferi opresc pentru a urmări un incident în trafic între poliţie şi o femeie de culoare

Imagini virale. Momentul în care mai mulţi şoferi opresc pentru a urmări un incident în trafic între poliţie şi o femeie de culoare

FOTO captură TikTok/@sheniweird

O utlizatoare Tik Tok a publicat un clip devenit viral care suprinde momentul în care mai mulţi şoferi opresc pentru a monitoriza un incident între poliţie şi o femeie de culoare, relatează The Independent.

Mai mulţi şoferi au oprit pe o şosea din apropierea oraşului Saint Louis din statul Missouri pentru a se asigura că situaţia nu escaladează, a relatat o utilizatoare Tik Tok care a filmat interacţiunea, dar nu a dat mai multe detalii.
 
„În momentul când aud o femeie afro-americană că strigă după ajutor şi trei sau patru ofiţeri albi au armele îndreptate asupra ei, ea fiind neînarmată, fii sigur că mă duc acolo şi filmez pentru a arăta cum se petrec lucrurile şi despre ce e vorba. Avem nveoie de răspunsuri de fiecare dată. Merită acelaşi respect de care au avut parte teroriştii domestici. Nu o veţi impuşca din cauza unui incident în trafic. Nu azi”, spune @sheniweird.
 
„Când am tras pe dreapta, toţi au făcut-o”, a mai spus ea care a primit semne de încurajare de alţi şoferi care au urmărit scena.
 
„Toţi cei care au oprit au făcut ce trebuie”, a scris un urmăritor.
 
„Toţi trag pe dreapta, asta trebuie să se întâmple”, a apreciat un altul.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările