Mii de americani vor mănuşile purtate de Bernie Sanders la învestirea lui Biden. Răspunsul profesoarei care le-a făcut

Mii de americani vor mănuşile purtate de Bernie Sanders la învestirea lui Biden. Răspunsul profesoarei care le-a făcut

Foto Brendan SMIALOWSKI / AFP

Mănuşile pe care senatorul Bernie Sanders le-a purtat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden au făcut senzaţie pe reţele sociale, devenind sursă de meme. Mii de persoane au căutat-o pe cea care le-a confecţionat exprimându-şi dorinţa de a primi o pereche.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de o profesoară din Vermont care i-a făcut aceste mănuşi cadou lui Sanders în urmă cu mai mult timp.

Senatorul Bernie Sanders a fost surprins la ceremonia de învestire lui Joe Biden purtând o pereche de mănuşi groase cu model, confecţionate manual. Imaginea cu acesta înfrigurat şi purtând acele mănuşi a devenit o sursă de meme-uri, unul dintre ele comparându-l pe Sanders cu musca lui Mike Pence de la dezbaterile prezidenţiale.
 
 
Jen Ellis, o profesoară de 42 de ani, care locuieşte în Essex Junction, Vermont, unde Sanders a fost primar în anii 1980, a făcut aceste mănuşi din pulovere vechi şi sticle de plastic reciclat, fiecare pereche fiind unicat. Femeia spune că în doar câteva ore a fost asaltată de sute de cereri pe mail.
 
 
„Nu am mănuşi de vândut. Nu prea mai fac asta. Sunt măgulită că le vor, dar sunt mulţi alţi oameni aici care le fac şi sper că vor avea acum vânzări. Dar eu nu voi renunţa la locul meu de muncă de zi cu zi ”, a declarat Ellis, într-un interviu pentru Jewish Insider.
 
Aceasta a explicat că s-a simţit copleşită de numărul mare de oameni care i-au scris pentru a-i comanda o pereche similiară.
 
„Sunt profesoară de gimnaziu şi mamă, deci sunt destul de ocupată. Nu există nicio modalitate prin care aş putea face 6.000 de perechi de mănuşi, or, de fiecare dată când îmi deschid mailul, alte câteva sute de persoane îmi solicită acelaşi lucru.
 
Urăsc să dezamăgesc oamenii, dar mănuşile lui Bernie Sandern sunt unice şi uneori, în această lume, pur şi simplu nu poţi obţine tot ce vrei”.
 
Pe de altă parte, a remarcat ea, pesemne senatorului îi plac acele mănuşi dacă a ales să le poarte.

Bernie Sanders a explicat că în oraşul său natal Vermont oamenii se îmbracă gros, întrucât e destul de frig şi nimeni nu e preocupat de modă. Iar asta a făcut şi el, doar a încercat să se încălzească într-o zi rece.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările