Melania Trump sfidează tradiţia. Nu o aşteaptă pe Jill Biden la Casa Albă VIDEO

Melania Trump sfidează tradiţia. Nu o aşteaptă pe Jill Biden la Casa Albă VIDEO

Melania Trump foto Guliver Getty Images

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, a reuşit să aibă unul dintre cele mai slabe scoruriacordate primelor doamne.

Melania Trump nu o va aştepta pe Jill Biden (soţia preşedintelui ales, Joe Biden) pentru a face tradiţionalul tur al clădirii, şi părăseşte Casa Albă cu cea mai scăzută popularitate pentru o Primă Doamnă, scriu jurnaliştii Digi 24.

Melania Trump nu pare interesată să o întâlnească pe Jill Biden, cea care îi va lua locul. Prima doamnă a Statelor Unite şi-a luat "la revedere" printr-un mesaj video postat online şi dă de înţeles că nu va fi miercuri la Casa Albă.

Melania Trump a vorbit despre pandemia de COVID 19 şi le-a mulţumit cadrelor medicale pentru efortul lor. A spus şi că violenţa nu este niciodată un răspuns.

Şi în data de 11 ianuarie, pe site-ul Casei Albe a fost postat un mesaj de adio al primei doamne, intitulat „Drumul care ne aşteaptă”. În el, soţia lui Donald Trump îşi evocă o singură dată soţul, însă revine apăsat asupra pătrunderii mulţimii în Capitoliu, miercuri, un eveniment pe care s-a abţinut să-l comenteze până acum.

„Naţiunea noastră este necesar să-şi panseze rănile în mod paşnic. Nu vreau să las să planeze vreo îndoială. Condamn absolut violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţa nu este niciodată acceptabilă”, subliniază ea.

„Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza culorii pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi. Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne împarte”.

Melania trump va părăsi Casa Albă cu unul din cele mai slabe scoruri acordate primelor doamne. Are o popularitate de 47%, faţă de 67%, Laura Bush, sau de cele 69 de procente ale lui Michelle Obama.

Conform tradiţiei, Melania Trump ar fi trebuit să o însoţească pe Jill Biden într-un tur al Casei Albe.

Citeşte şi:

Melania Trump, mesaj de adio de la Casa Albă: Violenţa nu este acceptabilă. De ce se declară dezamăgită

Cum arată colţul de Paradis în care se vor retrage Donald şi Melania Trump?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările