Melania Trump se consideră una dintre cele mai hărţuite persoane din lume

Melania Trump se consideră una dintre cele mai hărţuite persoane din lume

Melania Trump FOTO EPA-EFE

Prima-doamnă a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News că este una dintre cele mai hărţuite persoane din lume şi că există oameni la Casa Albă în care nu are încredere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Melania i-ar fi transmis soţului ei, Donald Trump, că există persoane în administraţia sa în care nu are încredere. Întrebată de Tom Llamas de la ABC dacă încă mai există astfel de persoane la Casa Albă, ea a răspuns afirmativ.

„Este mai greu să guvernezi. Trebuie să-ţi păzeşti mereu spatele“, a spus ea.

Comentariile vin după ce într-un editorial anonim din New York Times, scris de cineva din administraţia Trump, este descris cum „multe persoane din echipa preşedintelui au jurat că vor face tot ce pot pentru a prezerva instituţiile democratice şi a ţine sub control pornirile lipsite de judecată ale lui Trump“.

Interviul a fost acordat ABC News în Africa, unde Melania Trump a mers pentru a promova campania „Be Best“, care sporeşte gradul de conştientizare a agresiunii în mediul online. „Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume“, a declarat ea. Presată de Llamas pe acest subiect, ea adăugat: „Una dintre cele mai hărţuite, dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine“.

citeste totul despre: