Medic: Trump este într-o stare de „sănătate foarte bună“, dar obez

Medic: Trump este într-o stare de „sănătate foarte bună“, dar obez

Preşedintele american Donald Trump, în vârstă de 72 de ani, prezintă o stare de "sănătate foarte bună" în ciuda faptului că a mai luat în greutate, potrivit rezultatelor ultimei sale examinări fizice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trump a fost supus unui examen fizic la spitalul militar Walter Reed vineri, efectuat şi supravegheat de Dr. Sean Conley, medicul personal al preşedintelui american.
 
Trump a primit o doză mai mare de medicament pentru a-şi reduce nivelul de colesterol, a declarat medicul său.
 
Trump cântărea 243 lb (110 kg) în examinarea de săptămâna trecută, de la 239 de libre la începutul anului 2018, având un indice de masă corporală (IMC) de 30,4, scrie CNN, ceea ce înseamnă că este obez.
 
Indicele de masă corporală se bazează pe m[surarea înălţimii şi greutăţii, iar un IMC de 30 sau mai mare înseamnă obezitate, potrivit Institutului Naţional de Sănătate.
 
"Am stabilit că preşedintele rămâne într-o stare de sănătate foarte bună", a declarat Dr. Conley într-o scurtă declaraţie emisă de Casa Albă după examinarea lui Trump.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările