Mark Zuckerberg susţine reforma imigraţiei

Mark Zuckerberg susţine reforma imigraţiei

Mark Zuckerberk încearcă să îmbunătăţească condiţiile imigranţilor pe teritoriul american.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, intenţionează să formeze un grup de avocatură prin intermediul căruia să promoveze reforma imigraţiei, a educaţiei, precum şi alte politici care vizează creşterea economiei, informează publicaţia britanică „The Huffington Post”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zuckerberg va forma un grup în care i se vor alătura alţi doi directori din domeniul tehnologiilor înalte, împreună cu mai mulţi consultanţi de top, un fost secretar de presă de la Casa Albăşi fostul director executiv al Comitetului Senatorial Republican din Statele Unite, potrivit două surse familiare cu subiectul care au cerut anonimitate, citate de jurnaliştii „The Huffington Post”.

Companiile de înaltă tehnologie şi-au intensificat campaniile de susţinere a imigrării, pentru a uşura obţinerea mai multor vize acordate specialiştilor pe care urmează să fie angajaţi în SUA. Însă interesele lui Zuckerberg depăşesc doar acest domeniu, fiind mult mai largi şi făcând referire chiar la eforturi de a obţine cetăţenia pentru cei care locuiesc ilegal pe teritoriul american.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările