Luare de ostatici într-o bancă Suntrust din Sebring, Florida; sunt multiple victime. Un suspect s-a predat echipelor SWAT

Luare de ostatici într-o bancă Suntrust din Sebring, Florida; sunt multiple victime. Un suspect s-a predat echipelor SWAT

Sun Trust Bank Sebring, Florida FOTO EPA-EFE

Mai multe persoane au fost împuşcate într-o luare de ostatici la sediul unui bănci SunTrust Bank în Sebring, Florida, a anunţat, miercuri, Don Elwell, reprezentant al poliţiei locale, citat de CNN.

Elwell a confirmat că sunt mai multe victime în urma incidentului petrecut, miercuri, la ora locală 12:36, însă nu era clar dacă printre acestea se numără angajaţi ai băncii sau clienţi.
 
CNN notează că un bărbat a sunat la poliţie şi a anunţat că a tras mai multe focuri de armă în bancă, iar la faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje de poliţie, ambulanţe şi echipe SWAT.
 
Iniţial, negociatorii au încercat să-l facă pe bărbat să iasă din bancă, fără succes însă. Ulterior, echipe SWAT au intrat în bancă şi au continuat negocierile. În final, suspectul s-a presat echipelor SWAT şi a fost reţinut, a anunţat poliţia.
 
"Lucrăm cu autorităţile pentru a avea grijă de toţi cei afectaţi. Vom furniza mai multe informaţii cât de curând se va putea", a declarat purtătorul de cuvânt al SunTrust Bank, Sue Mallino.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: