Liderul unei mişcări anti-mască din Texas a murit de COVID-19, după trei săptămâni petrecute la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Corriere della Sera
Foto Corriere della Sera

Fondatorul mişcării „Apărătorii libertăţii din San Angelo”, un grup care dorea să pună capăt „tiraniei COVID-19“, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Bărbatul, Caleb Wallace, a avut simptome grave şi a stat la ATI timp de trei săptămâni.

Wallace avea 30 de ani şi era tată a trei copii, soţia sa fiind însărcinată cu al patrulea. Femeia a declarat pentru ziarul San Angelo Standard-Times că atunci când el s-a simţit rău, a început să se trateze cu Vitamina C, zinc, aspirină şi ivermectină.

„Caleb a murit în pace. Va trăi pentru totdeauna în inimile şi minţile noastre”, a scris doamna Wallace într-o postare pe GoFundMe, unde a strâns fonduri pentru acoperirea facturilor medicale, conform G4Media.

Bărbatul lucra într-o companie care vinde echipamente de sudură şi a fost împotriva restricţiilor anti-COVID-19, considerându-le o invazie a libertăţii individului.

Soţia sa purta mască, iar el i-a respectat decizia. Aceasta a spus că cei trei copii s-au vaccinat cu serurile necesare vârstei lor şi că ea şi aceştia se vor imuniza şi împotriva virusului.

Infecţiile şi spitalizările COVID-19 au crescut în Texas de câteva săptămâni. În regiunea Tom Green, care include oraşul San Angelo, cazurile au crescut cu 50% în ultimele două săptămâni şi internările cu 33%, potrivit New York Times.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite