Legăturile lui Trump cu proprietara unui lanţ de saloane de masaj: Democraţii solicită FBI o anchetă. Acuzaţii de prostituţie şi de ameninţare a securităţii

Legăturile lui Trump cu proprietara unui lanţ de saloane de masaj: Democraţii solicită FBI o anchetă. Acuzaţii de prostituţie şi de ameninţare a securităţii

Preşedintele american Donald Trump FOTO EPA

Liderii democraţi din Congresul american au solicitat FBI să elucideze legăturile constatate între Donald Trump şi fondatoarea unui lanţ de saloane de masaj din Florida, relatează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o scrisoare făcută publică luni de preşedinta Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi şi liderul minorităţii democrate din Senat Chuck Schumer, patru aleşi de la Washington îşi exprimă dorinţa ca anchetatorii federali să examineze „informaţiile apărute despre presupusele activităţi ale Li «Cindy» Yang şi aparentele sale relaţii cu preşedintele“ Trump.

Un lanţ de saloane de masaj fondat de Li Yang este „suspectat de implicare“ în trafic de fiinţe umane şi prostituţie, prin transformarea unor imigrante în prestatoare de servicii sexuale împotriva voinţei lor, scriu cei patru aleşi ai Partidului Democrat.

Potrivit lor, Yang ar fi creat o întreprindere, numită GY US Investments, care cere bani, în special de la clienţi chinezi, în schimbul asigurării accesului la liderul de la Casa Albă şi la membri ai familiei sale.

Li Yang (prima din imagine), selfie cu Donald Trump

Michelle Merson, o avocată din Florida care susţine că o reprezintă pe Yang, nu a putut fi contactată de Reuters. Avocata a publicat un filmuleţ pe internet în care susţine că Yang este dărâmată de aceste informaţii şi se teme pentru viaţa ei. Yang, adaugă ea, neagă acuzaţiile apărute la adresa sa.

Potrivit democraţilor, un site de internet care i-a aparţinut lui Yang propunea clienţilor „posibilitatea“ de a se întâlni cu Trump şi alte personalităţi politice, dar şi de a participa la dineuri la Casa Albă sau la Capitoliu. Aceste activităţi pun probleme serioase pentru securitatea naţională, apreciază ei.

FBI nu a comentat acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: