La ei se poate. Un drum din Alaska, distrus de cutremur, reparat în doar câteva zile. Imagini virale

La ei se poate. Un drum din Alaska, distrus de cutremur, reparat în doar câteva zile. Imagini virale

Echipele care reabilitează drumurile din Alaska au stârnit invidie în restul Statelor Unite ale Americii ca urmare a intervenţiei lor pentru refacerea unei şosele devastate de cutremurul de vineri, care a avut magnitudinea 7, relatează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul seismului, un drum care face legătura cu aeroportul din Anchorage s-a prăbuşit, creând o gaură atât de mare, încât un autoturism de tip SUV surprins de căderea asfaltului pare de jucărie.
 
Marţi, însă, pe Facebook au apărut imagini suprinse „înainte“ şi „după“ eveniment, fotografiile evidenţiind modul rapid în care reparaţiile au fost făcute. Şi cum totul s-a întâmplat în numai patru zile, uimirea utilizatorilor de Facebook a fost mare, astfel că imaginile au devenit virale. 

Faptul că Departamentul de Transporturi s-a plâns că este greu să reabilitezi drumuri în această perioadă a anului, când temperaturile sunt scăzute, dar a reuşit să facă acest lucru în numai patru zile i-a uimit şi mai mult pe internauţi. 
 
 
Inspectorii continuă să facă verificări în cazul podurilor care ar fi putut fi afectate de cutremur, însă, deocamdată, nu au descoperit probleme structurale.
 
Totuşi, autorităţile au identificat 50 de zone în care infrastructura trebuie reparată.
 
citeste totul despre: