Jeffrey Toobin, analist CNN şi reporter The New Yorker, a fost concediat după ce s-a masturbat în timpul unei întâlniri pe Zoom cu colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeffrey Toobin FOTO Captură video
Jeffrey Toobin FOTO Captură video

Jeffrey Toobin, analist la CNN pe probleme de Drept şi reporter la The New Yorker, a fost concediat de publicaţie după o anchetă privind incidentul de luna trecută, când a apărut masturbându-se într-o întâlnire online cu colegii, potrivit Variety.

Toobin a anunţat demiterea într-un mesaj publicat miercuri pe Twitter: „Azi am fost concediat de New Yorker după 27 de ani ca scriitor. Voi iubi mereu revista, îmi vor lipsi colegii şi aştept cu interes să le citesc munca”.

Un purtător de cuvânt al The New Yorker a confirmat concedierea lui Toobin. „Ca rezultat al anchetei noastre, Jeffrey Toobin nu mai este afiliat companiei”.

Pe 19 octombrie a fost dezvăluit că The New Yorker l-a suspendat pe Toobin după ce el şi-a expus părţile intime în timpul unei întâlniri pe Zoom cu membri ai echipei New Yorker şi de la postul de radio WNYC. Potrivit site-ului Motherboard, Toobin se masturba.

În urma incidentului, un purtător de cuvânt al CNN a spus că Toobin se află în concediu. Deocamdată, nu este clar în ce stadiu este relaţia lui cu reţeaua de televiziune.

„Am făcut o greşeală ruşinoasă şi stupidă, crezând că nu era pornită camera. Prezint scuze soţiei mele, familiei, prietenilor şi colegilor. Credeam că nu mă văd pe Zoom. Credeam că nimeni din întâlnirea de pe Zoom nu mă vede. Credeam că am oprit sonorul transmisiunii video de pe Zoom”, a spus el la acel moment.

Toobin a scris cartea „The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson” (1996), care a fost apoi adaptată în serial de FX, sub numele „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite