Jeffrey Epstein ar fi plătit medici pentru a le da calmante şi antidepresive sclavelor sale sexuale

Jeffrey Epstein
ar fi plătit medici pentru a le da calmante şi antidepresive sclavelor sale sexuale

Jeffrey Epstein

Victimele multimilionarului pedofil Jeffrey Epstein au spus că acesta a plătit mai mulţi medici pentru a le prescrie calmante şi antidepresive, potrivit unor informaţii publicate vineri.

Virginia Giuffre, care a fost recrutată de Epstein la vârsta de 16 ani, a declarat pentru Miami Herald, că medicii i-au prescris Xanax vreme de trei ani, atunci când Epstein o abuza.

Omul de afaceri oferea servicii medicale pentru „sclavele sale sexuale”, folosindu-şi medicii săi recomandaţi.

„Aveau loc vizite din partea medicilor, psihiatrilor şi ginecologilor. Erau dentişti care ne albeau dantura”, a declarat Giuffre pentru publicaţia citată.

„Era un medic care mi-a dat Xanax. Ce medic sănătos la cap, care se presupune că ar trebui să-şi protejeze pacienţii, le dă fetelor şi tinerelor Xanax?”, a adăugat femeia.

Sarah Ransome, care avea 22 de ani atunci când a fost traficată de Epstein, din Africa de Sud, a afirmat că a fost dusă la un psihiatru şi i s-a prescris Litiu, atunci când era aproape de o cădere nervoasă.

„Puteai să vezi asta pe feţele noastre... Eram distruse, eram pline de medicamente”, a declarat ea pentru Herald. 
Prescripţiile medicale pentru victime erau parte a ceea ce avocatul Bradley Edward a numit „Procesul Epstein”, a scris Herald.

Edwards, care îi dă în judecată pe procurorii din sudul Floridei pentru felul în care au tratat cazul de trafic sexual al lui Epstein, din 2008, a descris procesul ca fiind o manipulare psihologică a lui Epstein.
„El afla că nu au un cămin, o maşină, un loc unde să stea şi le oferea asta”, a spus Edward. „El le spunea că le poate duce la cei mai buni doctori”, a adăugat avocatul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: