Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, într-un magazin din San Francisco VIDEO

Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, într-un magazin din San Francisco VIDEO

O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil Foto: Captura video

Poliţia din San Francisco a anunţat luni noaptea că investighează un jaf temerar ce a avut loc la un magazin de lux din centrul oraşului, notează Fox News.

Ştiri pe aceeaşi temă

KTVU a relatat că incidentul a avut loc aproape de ora de închidere a magazinului Neiman Marcus şi că hoţii au spart vitrinele din care au sustras bunurile de lux înainte să fugă de la faţa locului, potrivit Hotnews.ro.

 
O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil. 

 
Suspecţii pot fi văzuţi fugind din magazin cu o parte a bunurilor furate şi urcându-se apoi în maşinile care îi aşteptau. 
 
Luna trecută pe platformele social media s-a viralizat o înregistrare video cu un bărbat ce a umplut un sac de gunoi cu produse dintr-o farmacie Walgreens din San Francisco fără a fi oprit, acesta fugind apoi de la faţa locului cu bicicleta. 
 
The San Francisco Chronicle a scris la momentul respectiv că lanţul Walgreens a închis 17 farmacii din oraş în ultimii 5 ani. 
 
Un vicepreşedinte regional al companiei a declarat că aceasta cheltuie de 35 de ori mai mulţi bani pe paznici în San Francisco decât în alte oraşe americane.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările