Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, într-un magazin din San Francisco VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil Foto: Captura video
O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil Foto: Captura video

Poliţia din San Francisco a anunţat luni noaptea că investighează un jaf temerar ce a avut loc la un magazin de lux din centrul oraşului, notează Fox News.

KTVU a relatat că incidentul a avut loc aproape de ora de închidere a magazinului Neiman Marcus şi că hoţii au spart vitrinele din care au sustras bunurile de lux înainte să fugă de la faţa locului, potrivit Hotnews.ro.

O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil. 

Suspecţii pot fi văzuţi fugind din magazin cu o parte a bunurilor furate şi urcându-se apoi în maşinile care îi aşteptau. 

Luna trecută pe platformele social media s-a viralizat o înregistrare video cu un bărbat ce a umplut un sac de gunoi cu produse dintr-o farmacie Walgreens din San Francisco fără a fi oprit, acesta fugind apoi de la faţa locului cu bicicleta. 

The San Francisco Chronicle a scris la momentul respectiv că lanţul Walgreens a închis 17 farmacii din oraş în ultimii 5 ani. 

Un vicepreşedinte regional al companiei a declarat că aceasta cheltuie de 35 de ori mai mulţi bani pe paznici în San Francisco decât în alte oraşe americane.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite