Ivanka Trump va avea un birou la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivanka Trump
Ivanka Trump

Un oficial al administraţiei prezidenţiale a anunţat marţi dimineaţă că Ivanka Trump va primi un birou la Casa Albă. Însă fiica preşedintelui american nu va avea un titlu oficial şi nici un salariu atât timp cât va munci în aripa vestică a Casei Albe - centrul puterii executive din Statele Unite, scrie BBC News.

De asemenea, fiica preşedintelui se va bucura de acces la informaţii clasificate, servind ca „ochii şi urechile“ lui Donald Trump.

Soţul Ivankăi, Jared Kushner, ocupă deja poziţia de consilier-şef la Casa Albă şi a jucat un rol cheie în aranjarea unei întâlniri între Trump şi Nieto. Însă această iniţiativă diplomatică a fost ignorată de către preşedintele american, iar liderul mexican a decis să anuleze deplasarea la Washington în urma comentariilor dure lansate de către Trump.

Influenţa cuplului asupra preşedintelui a ridicat deja semne de întrebare cu privire la existenţa unui posibil conflict de interese la Casa Albă.

Ivanka Trump a participat deja la o serie de întâlniri cheie cu lideri ai unor mari puteri, precum premierul Justin Trudeau şi cancelarul Angela Merkel.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite