Greta Thunberg îl ia peste picior pe Trump, după ce preşedintele a cerut oprirea numărătorii: „Chill, Donald!“

Greta Thunberg îl ia peste picior pe Trump, după ce preşedintele a cerut oprirea numărătorii: „Chill, Donald!“

Greta Thunberg

Greta Thunberg, adolescenta suedeză activistă pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump într-un mesaj publicat joi seară pe Twitter, după 11 luni de când preşedintele american lua în derâdere determinarea ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când a fost numită, la vârsta de 17 ani, „personalitatea anului” de revista Time, Donald Trump a îndemnat-o, printr-un mesaj publicat în decembrie 2019, să îşi rezolve „problema legată de controlul furiei” şi să meargă la „un film de modă veche cu un prieten”.
 
„Calmează-te, Greta, calmează-te!”, a scris Trump în mesajul care începea cu remarca „atât de ridicol”, la adresa distincţiei oferite de Time.
 
Joi seară, când Trump publica mesaje pe Twitter scrise cu litere de o şchioapă şi făcea acuzaţii, fără dovezi, privind frauda electorală, Thunberg i-a scris: „Atât de ridicol”.
 
Răspunsul ei a fost dat mesajului preşedintelui „Opriţi numărătoarea!”.
 
„Donald trebuie să îşi rezolve problema legată de controlul furiei, apoi să meargă la un film de modă veche cu un prieten! Calmează-te, Donald, calmează-te!”, a replicat adolescenta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările