FOTO După Obama, un alt preşedinte al SUA lansează un „selfie“ celebru

FOTO După Obama, un alt preşedinte al SUA lansează un „selfie“ celebru

Hillary Clinton (stânga), Jimmy Kimmel, Chelsea Clinton şi fostul presedinte SUA Bill Clinton (dreapta)

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, soţia sa, Hillary, şi fiica lor, Chelsea, au apărut într-un selfie realizat de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel, sâmbătă, în timpul congresului Clinton Global Initiative University, din Arizona, informează contactmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jimmy Kimmel, care moderează show-ul nocturn "Jimmy Kimmel Live!", difuzat de televiziunea americană ABC, a imitat astfel celebrul selfie realizat de vedeta de televiziune Ellen DeGeneres la cea de-a 86-a gală de decernare a premiilor Oscar, din 2 martie, şi care a devenit cel mai popular mesaj publicat pe platforma Twitter, după ce a fost preluat (retweet-uit) de peste un milion de utilizatori ai reţelei.

 

„The EllenShow - fără Brad Cooper, dar cu trei membri ai familiei Clinton şi Kimmel: Bill Clinton, Hillary Clinton şi Chelsea Clinton", a scris sâmbătă realizatorul TV Jimmy Kimmel pe Twitter, referindu-se la selfie-ul realizat de Ellen DeGeneres, în care au apărut, printre alţii, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o şi Kevin Spacey.

Jimmy Kimmel a realizat selfie-ul după ce a luat un interviu familiei Clinton, în faţa a peste 1.000 de studenţi, la finalul congresului Clinton Global Initiative University, care a avut loc la Universitatea din Tempe, Arizona, între 21 şi 23 martie.

Bill Clinton a fost de două ori preşedinte al Statelor Unite ale Americii, între 1993 şi 2001, iar soţia lui, Hillary Clinton, a fost Secretar de Stat în administaţia actualului preşedinte al SUA, Barack Obama.

La funeraliile fostului lider sud-african Nelson Mandela, Barack Obama a fost surprins în timp ce îşi făcea un selfie cu premierul britanic şi prim-ministrul Danemarcei. Imaginea care surprinde selfie-ul Obama-Cameron-Thorning-Schmidt a devenit în scurt timp viral pe reţelele de socializare, atrăgând atât simpatii cât şi critici. 

„Selfie" - autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil şi publicat apoi online pe reţelele de socializare - a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: