FOTO Metoda inedită găsită de un preot pentru a menţine distanţarea socială: şi-a binecuvântat enoriaşii cu un pistol cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul Timothy Pelc, în vârstă de 70 de ani, a folosit o metodă originală de a menţine distanţarea socială: omul Bisericii a tras cu un pistol cu apă sfinţită prin ferestrele autoturismelor enoriaşilor săi, pentru a binecuvânta coşurile de Paşte.

Un preot romano-catolic din zona Detroit şi-a luat la ţintă enoriaşii în încercarea de a menţine distanţarea socială în timpul pandemiei de coronavirus, folosind o armă de jucărie care conţinea apă sfinţită, conform The Guardian.

Fotografiile postate pe pagina de Facebook a Bisericii Sf. Ambrozie îl înfăţişează pe Timothy Pelc, dotat cu mască şi mănuşi, ca măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, în timp ce pulveriza apa sfinţită înspre fereastra unui autoturism, binecuvântând de la distanţă coşul cu alimente de sărbătorile de Paşte. 

Fotografiile au fost realizate de Paşte, dar s-au viralizat pe social media în ultimele zile.

Timothy Pelc a declarat pentru BuzzFeed News că este un pic îngrijorat de modul în care ar putea reacţiona Vaticanul când va vedea imaginile.

Biserica şi întreaga comunitate au luat în serios pandemia, a spus el. Credincioşii au legat panglici albastre de copacii de la biserică în memoria tuturor celor care au murit în Michigan din cauza noului coronavirus.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite