Trei morţi în urma unui atac armat într-o şcoală din San Bernardino, California, unde în decembrie 2015 a avut loc un atac terorist UPDATE

Trei morţi în urma unui atac armat într-o şcoală din San Bernardino, California, unde în decembrie 2015 a avut loc un atac terorist UPDATE

Foto abc7.com

Autorităţile americane au revizuit bilanţul la trei morţi în urma atacului armat care a vizat o şcoală primară din localitatea San Bernardino, situată la aproximativ 95 de kilometri de Los Angeles. Cele trei persoane care şi-au pierdut viaţa sunt principalul suspect şi soţia acestuia, precum şi un elev cu nevoi speciale, care a murit în spital ca urmare a rănilor suferite în timpul atacului armat, transmite BBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE21:53 Şeful Poliţiei din San Bernardino a confirmat, printr-un mesaj pe Twitter, că doi adulţi au murit în urma atacului armat, iar una dintre victime este atacatorul, transmite CNN.
 
UPDATE 21:45 Doi adulţi ar fi fost ucişi în urma atacului armat, potrivit Reuters care citează o staţie locala a reţelei de televiziune NBC. Informaţia nu este confirmată de autorităţi şi nici nu se ştie dacă atacatorul este unul dintre cei decedaţi.
 
UPDATE 21:40 Elevii şi personalul din şcoală au fost evacuaţi şi se află în afara oricărui pericol. Situaţia este sub control, potrivit poliţiei locale.
 
Potrivit presei americane, atacatorul ar fi fost neutralizat, dar nu este clar dacă a murit sau este doar rănit.
 
 
Accesul în şcoala North Park a fost blocat, în urma atacului care a avut loc într-o sală de clasă.
 
Doi elevi au fost transportaţi la spital, potrivit şefului Poliţiei din San Bernardino, care a mai transmis pe Twitter că din primele informaţii pare că atacatorul ar fi vrut să se sinucidă după ce a deschis focul într-o sală de clasă.
 
Pe lângă cei doi elevi, alte două persoane ar fi fost rănite, unul fiind un profesor.
 

 
San Bernardino a mai fost scena unui atac armat în decembrie 2015, când 14 persoane au fost ucise şi alte 22 rănite într-un atentat terorist executat de doi soţi. Cuplul de terorişti Syed Rizwan Farook şi Tashfeen Malik a deschis focul la un training a fucţionarilor din San Bernardino, care erau colegii de muncă ai lui Farook.

 

citeste totul despre: