Fetiţă de 13 ani, mâncată de o haită de câini în timp ce se plimba pe lângă casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
caine

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce copila lor în vârstă de 13 ani a pierit ucisă de o haită de câini, în timp ce se plimba lângă casa familiei.

Lyssa Rose Upshaw a fost mutilată şi ucisă de o haită de câini în timp ce se plimba pe lângă casă, în Navajo, Arizona. Medicii legişti au confirmat în urma autopsiei că a avut mai multe leziune extinse, în concordanţă cu urmele dinţilor canini, inclusiv tăieturi şi abraziuni la nivelul gâtului, capului, precum şi răni adânci pe picioare, scrie observatornews.ro .

Potrivit autopsiei solicitate de The Associated Press şi eliberată săptămâna aceasta de cabinetul medicului medical din judeţul Coconino, fetiţa a fost găsită cu hainele rupe şi murdare de noroi şi sânge. Mama ei, Marissa 'Ris' Rose Jones, a suspectat că patrupezii ar fi de vină din momentul în care şi-a văzut fiica prăbuşită pe o potecă, în data de 16 mai, în zona Fort Defiance.

„Nu am crezut niciodată că asta i se va întâmpla vreodată fiicei mele”, a spus ea. „Era o iubitoare de câini”.

Mama îi permisese să meargă la plimbare pe o pistă de jogging, peste un deal, atâta timp cât se întorcea până la ora 17:30. Când adolescenta nu a apărut până la ora 17:45, Marissa şi-a trimis fiul să o caute. Până la ora 18:00, femeia anunţase întreaga familie şi au pornit toţi în căutarea adolescentei. Mama a declarat că Layya era muşcată de braţ de un câine, parte dintr-o haită de „aproximativ 20”, deţinut de o vecină a verişoarei sale, în momentul în care toate rudele o căutau. Când a ajuns la faţa locului, a avut un şoc. „Picioarele îi erau mestecate” şi-a amintit ea. „Era prea târziu”.

Familia vecină a ascuns câinii până la sosirea protecţiei animalelor, dar 12 dintre patrupezi au fost ulterior ridicaţi de autorităţi ca „dovezi”.

„Au ascuns câinii care mi-au atacat şi ucis fiica de teama autorităţilor”, a scris ea într-o postare pe Facebook din data de 17 mai. „Ce este în neregulă cu aceşti oameni?”

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite