Femeie infectată cu coronavirus, deşi era izolată de trei săptămâni. Cum ar fi luat virusul

Femeie infectată cu coronavirus, deşi era izolată de trei săptămâni. Cum ar fi luat virusul

Rachel Brummert, femeia din SUA care a luat coronavirus în izolare Sursa Daily Mail

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost infectată de coronavirus, deşi era izolată de trei săptămâni şi nu a avut contact cu nimeni. Ea crede că virusul a pătruns în organism atunci când i-a fost adusă o pungă cu alimente la uşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rachel Brummert s-a autoizolat în locuinţa ei din Charlotte, Carolina din Nord, pentru că suferă de o boală autoimună care o face vulnerabilă la Covid-19. Ea a păstrat distanţa socială ca măsură de precauţie inclusiv în propria-i casă, soţul ei stând separat în altă cameră - relatează Daily Mail.

Cu toate acestea, a început să aibă simptome de îmbolnăvire: febră, tuse, pierderea mirosului, oboseală, dureri de cap şi dificultăţi de respiraţie. Testată, s-a dovedit a fi infectată cu coronavirus. Brummert crede că a luat virusul când un curier i-a lăsat o pungă cu alimente la uşă. Singurul contact scurt pe care Brummert l-a mai avut a fost cu farmacistul, în urmă cu trei săptămâni.

Bolnava spune că nu s-a gândit să poarte mănuşi atunci când a preluat punga, de pe verandă în casă: „Am crezut că făceam totul corect. Abia am avut vreun contact, de orice fel. Nici măcar nu am atins curierul. Sunt absolut îngrozită. Aşa bolnavă n-am fost niciodată şi nici aşa speriată. Din ce aud despre ventilatoare, e alarmant. Sunt terifiată că trebuie să merg la spital, dată fiind afecţiunea mea autoimună. Am avut gripă, asta nu e gripă. E cu totul alt monstru“, a declarat femeia. 

Pe aceeaşi temă: 

Cadavre puse claie peste grămadă la un spital din Detroit. „Morga era plină, nu mai făceam faţă“ 

SUA, coronavirus: Numărul deceselor a trecut de 20.000 şi nu vor putea ridica restricţiile la 1 mai

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările