Femeia care l-a salutat indecent pe Trump a câştigat alegerile locale din Virginia VIDEO

Femeia care l-a salutat indecent pe Trump a câştigat alegerile locale din Virginia VIDEO

Juli Briskman, o femeie care şi-a pierdut slujba după ce a fost fotografiată cu degetul mijlociu ridicat în timp ce trecea coloana preşedintelui Donald Trump, l-a învins pe contracandidatul republican într-un scrutin local desfăşurat marţi în statul american Virginia.

Fotografia în care Juli Briskman, aflată pe bicicletă, i-a arătat preşedintelui degetul mijlociu, a devenit virală în octombrie 2017.
 
Briskman, o începătoare în politică, va reprezenta districtul Algonkian, cu peste 400.000 de locuitori, în Comisia de Supervizori a comitatului Loundoun.
 
„E un sentiment fantastic, e ireal“, a declarat ea pentru Washington Post. „Ultimii doi ani au fost o adevărată aventură. Acum ajutăm ca Loundoun să devină albastru (culoarea Partidului Democrat“, a adăugat Juli Briskman, în vârstă de 52 de ani şi mamă a doi copii.
 
După ce a fost concediată, Briskman a dat în judecată compania la care lucra, Akima acuzând conducerea că i-a încălcat dreptul la libera exprimare şi că era mai îngrijorată de posibile represalii din partea administraţiei Trump.
 
Femeia nu a fost reangajată, dar a primit plăţi compensatorii.
 
Potrivit site-ului său, Juli Briskman a făcut campanie, printre altele, pentru un sistem de educaţie mai bine finanţat, salarii egale pentru femei şi susţinerea micilor afaceri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: