Femeia care l-a salutat indecent pe Trump a câştigat alegerile locale din Virginia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juli Briskman

Juli Briskman, o femeie care şi-a pierdut slujba după ce a fost fotografiată cu degetul mijlociu ridicat în timp ce trecea coloana preşedintelui Donald Trump, l-a învins pe contracandidatul republican într-un scrutin local desfăşurat marţi în statul american Virginia.

Fotografia în care Juli Briskman, aflată pe bicicletă, i-a arătat preşedintelui degetul mijlociu, a devenit virală în octombrie 2017.

Briskman, o începătoare în politică, va reprezenta districtul Algonkian, cu peste 400.000 de locuitori, în Comisia de Supervizori a comitatului Loundoun.

„E un sentiment fantastic, e ireal“, a declarat ea pentru Washington Post. „Ultimii doi ani au fost o adevărată aventură. Acum ajutăm ca Loundoun să devină albastru (culoarea Partidului Democrat“, a adăugat Juli Briskman, în vârstă de 52 de ani şi mamă a doi copii.

După ce a fost concediată, Briskman a dat în judecată compania la care lucra, Akima acuzând conducerea că i-a încălcat dreptul la libera exprimare şi că era mai îngrijorată de posibile represalii din partea administraţiei Trump.

Femeia nu a fost reangajată, dar a primit plăţi compensatorii.

Potrivit site-ului său, Juli Briskman a făcut campanie, printre altele, pentru un sistem de educaţie mai bine finanţat, salarii egale pentru femei şi susţinerea micilor afaceri.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite