Familia unei alte fete dispărute din Cleveland speră la un miracol

Familia unei alte fete dispărute din Cleveland speră la un miracol

Ashley Summers din Cleveland a dispărut în urmă cu şase ani, când avea 14 ani.  FOTO: CNN

Descoperirea din Cleveland a trei femei dispărute în urmă cu zece ani a reînviat speranţele familiei unei a patra fete din acelaşi oraş, care a dispărut în urmă cu şase ani când era doar o adolescentă, asemenea celorlalte femei salvate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iniţial, familia Summers a sperat că fiica lor a fost descoperită de poliţiştii americani după ce autorităţile au declarat că exista o a treia femeie care nu fusese identificată încă. 

Fiica lor, Ashley Summers, a dispărut în urmă cu şase ani, atunci când avea 14 ani. Speranţele rudelor lui Ashley au fost spulberate după ce poliţia a anunţat că cea de-a treia persoană era o fată străină lor, Michele Knight.

În prezent, familia Summers speră că ancheta poliţiştilor din Cleveland le va furniza informaţii despre Ashley, care a dispărut în iulie 2007. „Sperăm la un miracol”, a declarat Debra Summers, mătuşa fetei dispărute. Autorităţile au spus că vor audia cele trei femei descoperite în casa răpitorului portorican, pentru a căuta informaţii suplimentare despre Ashley, potrivit CNN.

Jennifer Eakin, fost agent FBI, este de părere că dispariţia tinerei Summer este legată de două dintre cele trei femei descoperite în subsolul casei din Cleveland, Amanda Berry şi Gina de Jesus. „De fapt, noi credem că există o asociere între cazul Berry şi cazul de Jesus, preum şi cu cel al lui Summers”, a susţinut Eakin.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările