Eroină la 3 ani: o fetiţă şi-a ţinut în viaţă fratele de două luni câteva zile, după ce tatăl i-a omorât mama şi apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Sky News
Captură Sky News

O fetiţă în vârstă de trei ani este numită „eroină“ de poliţia din California după ce l-a îngrijit timp de trei zile pe frăţiorul ei de doar două luni, după ce o ceartă conjugală a dus la moartea ambilor părinţi.

Cei doi copilaşi au fost găsiţi duminică deshidrataţi şi flămânzi în casa lor din Chatsworth, un cartier al oraşului Los Angeles (California), la trei zile de la moartea părinţilor lor, potrivit poliţiei locale, relatează Sky News.

Poliţia a intrat în locuinţă alertaţi de telefonul unuia dintre bunici, care s-a arătat îngrijorat de faptul că nu mai reuşea să intre în contact cu părinţii.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, tatăl copiilor a împuşcat-o mortal pe mama lor, după care s-a sinucis. Despre bărbatul în vârstă de 46 de ani se ştia că suferea de depresie.

Cei doi copii au fost duşi la un spital local pentru investigaţii, dar nu dau semne că au fost martori la împuşcături.

„Acest îngeraş a fost capabil să aibă grijă şi să-l ţină în viaţă pe fratele ei. Bebeluşul este un miracol, iar fetiţa o eroină, o eroină absolută“, a declarat un poliţist pentru Fox 5.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite