Donald Trump: „Nu cred că Rusia s-a implicat în alegeri. Am informaţii exclusive”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a făcut mai multe declaraţii despre alegaţiile privind interferenţa Rusiei în alegerile prezidenţiale, susţinând că „deţine informaţii exclusive” despre subiect pe care le va comunica în curând şi sfătuind cetăţenii americani să evite comunicaţiile electronice pentru transmiterea datelor sau mesajelor importante, relatează CNN.

Într-o declaraţie făcute de ajunul Anului Nou în faţa jurnaliştilor strânşi în faţa proprietăţii sale Mar-a-Lago din Florida, Trump şi-a exprimat scepticismul privind intervenţia Rusiei în alegerile prezidenţiale pe care le-a câştigat anul trecut.

„Ar putea fi altcineva. Şi eu ştiu şi unele lucruri pe care alţi oameni nu le ştiu, deci ei nu pot fi complet siguri de situaţie. Le veţi afla marţi sau miercuri” a declarat magnatul.

Preşedintele-ales al Statelor Unite a criticat decizia actualei administraţii de aplica noi sancţiuni Rusiei în urma rapoartelor serviciilor de informaţii, oferind ca exemplu informaţiile false despre presupuse arme de distrugere în masă care au servit ca pretext războiului din Irak. 

„Hackingul este foarte greu de dovedit” a adăugat Donald Trump, care a lăudat reacţia calmă a Rusiei la adresa noilor sancţiuni impuse de administraţia Obama.

Miliardarul american i-a avertizat de asemenea pe cetăţenii americani cu privire la pericolele transmiterii de informaţii personale prin mijloace electronice.

„Dacă aveţi ceva chiar important de transmis, transpuneţi-o pe hârtie şi trimiteţi-o prin poştă, precum în vremurile vechi, deoarece vă zic eu: nici un calculator nu este sigur”, a declarat Trump, care le-a spus reporterilor că promisiunea sa pentru 2017 este să „facă America măreaţă din nou”.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite