VIDEO Donald Trump, spitalizat în urma infectării cu COVID-19. Care e starea preşedintelui

VIDEO Donald Trump, spitalizat în urma infectării cu COVID-19. Care e starea preşedintelui

Donald Trump a fost confirmat pozitiv COVID-19 în cursul zilei de vineri, FOTO EPA-EFE

Preşedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presă de la Casa Albă.

"Ca măsură de precauţie şi la recomandarea medicului său şi a experţilor medicali, preşedintele va lucra de la birourile prezidenţiale de la Walter Reed pentru următoarele zile", a declarat secretarul de presă Kayleigh McEnany, informează bloomberg.com.
 
"Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar. Mă duc la Centrul Walter Reed. Cred că sunt foarte bine, dar vrem să fim siguri că totul este în ordine. Prima Doamnă se simte foarte bine. Mulţumesc tuturor. Nu voi uita niciodată sprijinul vostru", a spus Trump, într-un mesaj postat pe Twitter înainte de plecarea la spitalul Walter Reed.
 
 
El va fi transportat la centrul Walter Reed cu elicopterul armatei, Marine One. Trump se simte bine după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a fost tratat cu un "cocktail de anticorpi".
 
"După confirmarea PCR a diagnosticului preşedintelui, ca măsură de precauţie, el a primit o doză de 8 grame de medicament Regeneron”, a declarat medicul Sean Conley.
 
Pe lângă anticorpi, "preşedintele a luat zinc, vitamina D, famotidină, melatonină şi o aspirină”, a spus Conley.
 
Trump "este obosit, dar este în bună dispoziţie”, a spus Conley. Prima doamnă Melania Trump, care este şi ea infectată, are doar tuse uşoară şi dureri de cap, a adăugat el.
 
Fiul lor Barron, fiica preşedintelui, Ivanka, şi ginerele său Jared Kushner au fost testaţi negativ.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările