Donald Trump are suspiciuni în ceea ce priveşte eficienţa vaccinul Johnson & Johnson. Fostul preşedinte îndeamnă populaţia să se imunizeze

Donald Trump are suspiciuni în ceea ce priveşte eficienţa vaccinul Johnson & Johnson. Fostul preşedinte îndeamnă populaţia să se imunizeze

Foto Getty Images

Donald Trump le-a cerut americanilor, în cadrul unei emisiuni televizate, să se vaccineze anti-COVID-19. El a spus că este nemulţumit de evoluţia serului Johnson & Johnson şi de cum a decurs până acum campania de imunizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Donald Trump s-a vaccinat în octombrie anul trecut după ce a contractat virusul în urma întâlnirilor din timpul campaniei electorale. Acesta a spus că: „Îi încurajez să îl facă” referindu-se la vaccinul pentru COVID-19.

Trump este de părere că marile companii din domeniul farmaceutic încearcă să îşi facă reclamă prin intermediul vaccinului, relatează New York Post, citat de Mediafax.

Fostul preşedinte acuză autorităţile de desfăşurarea proastă a campaniei de imunizare şi crede că problemele pe care le-a creat vaccinul J&J, au avut repercursiuni asupra moralului colectiv.

Administraţia Biden a declarat că vaccinul celor de la Johnson & Johnson s-a întors în faza de testare. Această măsura a fost luată din precauţie pentru a-i proteja pe cetăţeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările