Donald Trump şi soţia sa sunt infectaţi cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump şi Melania
Donald Trump şi Melania

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au COVID-19, a anunţat liderul de la Casa Albă într-un mesaj publicat pe Twitter. Anterior, Trump  confirmase, joi noapte, că unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, fusese diagnosticat cu COVID-19 şi că el şi soţia sa Melania urmau să înceapă „procesul de carantinare” în aşteaptarea rezultatelor propriilor teste.

UPDATE Preşedintele SUA şi soţia sunt sunt infectaţi cu noul coronavirus. Liderul de la Casa Albă a intrat în contact cu o consilieră care era pozitivă. În mesajul publicat pe Twitter, Donald Trump a spus că va intra în carantină imediat, alături de soţia sa.

„În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce consiliera Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască.

***

”Hope Hicks, care a muncit foarte mult, fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a fost testată pozitiv la COVID-19. Teribil! Prima doamnă şi cu mine aşteptăm rezultatul propriilor teste. Între timp, vom începe procesul de carantinare”, a scris Trump pe Twitter joi noaptea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască. 

În prezent, Statele Unite rămân cea mai afectată ţară ca număr total de morţi din cauza covid-19 - peste 204.000.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite