VIDEO Donald Trump: Aş putea fi cea mai populară persoană din Europa, dar nu-mi pasă de Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că ar putea deveni "cea mai populară persoană din Europa" şi ar putea "candida pentru orice funcţie" în Europa, dacă ar dori acest lucru, adăugând însă că nu-i pasă de Europa, informează postul Deutsche Welle.

 "Nu ar trebui să fiu popular în Europa. Dacă aş fi popular în Europa, (înseamnă că) nu mi-aş face treaba", a declarat preşedintele american, după ce a fost criticat de senatorul republican Mitt Romney în legătură cu impopularitatea sa în Europa.

Donald Trump şi-a atacat, ca de obicei, partenerii într-o reuniune a Cabinetului, în care i-a acuzat pe europeni cu Germania în frunte, că ”profită” de umbrela militară americană fără să plătească ceea ce au de plătit.

Donald Trump a expus miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă, un poster de mari dimensiuni în care el este ilustrat ca fiind personajul principal.

La o întâlnire oficială cu membrii cabinetului său, pe masa de şedinţă, se afla un poster pe modelul „Game of Thrones” în care personajul principal era chiar preşedintele Statelor Unite. 

Aceasta nu este prima sa expunere într-un afiş artistic de acest fel. În luna noiembrie 2018, liderul de la Casa Alba a fost atenţionat de Netflix după ce a postat afişul pe contul său de Twitter. 

Donald Trump a preferat să ignore atunci mesajul platformei online, iar ieri la şedinţa cabinetului, pe masa de consiliu, trona acelaşi afiş contestat. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite