Donald Trump refuză din nou să accepte înfrângerea: „Nu recunosc nimic. Nu vom lăsa nişte alegeri aranjate să ne fure ţara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump FOTO EPA-EFE / Chris Kleponis
Donald Trump FOTO EPA-EFE / Chris Kleponis

După ce în urmă cu câteva zile Donald Trump lăsa impresia că recunoaşte înfrângerea, duminică a revenit cu o serie de postări prin care susţine că alegerile au fost furate, iar el este adevăratul câştigător.

Donald Trump pare să se fi răzgândit. În plus, se dezlănţuie într-un atac furibund asupra fostului său consilier John Bolton, a cărui carte i-a adus deservicii de imagine, scriu jurnaliştii Digi 24.

Donald Trump a revenit pe Twitter cu noi mesaje prin care susţine că el a câştigat alegerile şi vorbeşte, din nou, despre fraudarea scrutinului din 3 noiembrie. .

„A câştigat, pentru că alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul, iar voturile au fost intabulate de o companie de stânga radicală, Dominion, cu o reputaţie proastă şi echipament prost care nu s-ar califica nici măcar pentru Texas (pe care l-am câştigat la diferenţă mare), media tăcută şi falsă şi mai multe!”, a scris Trump în urmă cu câteva zile, fiind prima dată când preşedintele în exerciţiu a folosit verbul „a câştiga” referindu-se la contracandidatul său, Joe Biden.

Însă duminică, Trump a revenit, tot pe Twitter, cu o postare scrisă cu majuscule: „Alegeri aranjate! Noi vom câştiga!”

„El a câştigat numai în ochii presei fake news. Nu recunosc nimic! Avem un drum lung înainte. Au fost nişte alegeri aranjate!”, a continuat Donald Trump, făcând aluzie că va continua cu demersurile în justiţie pentru a contesta votul.

„Nu vom lăsa ca nişte alegeri aranjate să ne fure Ţara!”, proclamă el în continuare.

Pe de altă parte, Donald Trump dezlănţuie şi asupra fostului său consilier pe probleme de securitate naţională, John Bolton: „John Bolton a fost una dintre cele mai toante persoane din guvern cu care am avut 'plăcerea' să lucrez. Un tip morocănos, plictisitor şi tăcut, care nu avea nicio contribuţie la problemele de securitate naţională în afară de a spune „Păi, hai să mergem la război”. În plus, a făcut publice multe informaţii clasificate. Un adevărat tont”, a scris Donald Trump, citat de Digi 24.

Citeşte şi:

Fauci: Administraţia Trump ar trebui să lucreze cu echipa lui Joe Biden la reacţia faţă de noul coronavirus

Trump recunoaşte pentru prima dată, dar parţial, victoria lui Biden: „A câştigat pentru că alegerile au fost fraudate”

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite