Donald Trump îşi scrie memoriile: „Veţi vedea cartea cărţilor“

Donald Trump îşi scrie memoriile: „Veţi vedea cartea cărţilor“

Donald Trump s-a apucat de scris. Fostul preşedinte al SUA pune pe hârtie experienţa lui de la Casa Albă, spunând că urmează a fi „cartea cărţilor“. Cu toate că este vorba de un volum de memorii al unui fost preşedinte, aparent nicio editură nu se arată dornică să îl publice, scrie The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editurile evită să încheie o afacere cu Trump de teama unui potenţial scandal – îl suspectează că ceea ce scrie ar putea să nu fie adevărat. Într-o declaraţie dată săptămâna trecută, Donald Trump a spus că „a refuzat două oferte“, de la edituri pe care nu le-a numit. „Nu vreau o afacere acum“, a spus el. „Oricum, scriu ca un nebun şi când va veni momentul, veţi vedea cartea cărţilor“.

Publicaţia „Politico“ a contactat mai multe edituri şi niciuna dintre ele nu a confirmat vreo ofertă. Keith Urbahn, directorul editurii Javelin a declarat că „Nu contează care este avantajul unei tranzacţii cu o carte a lui Trump, durerile de cap pe care le-ar aduce proiectul ar depăşi cu mult potenţialul financiar pe care l-ar putea obţine marile edituri“.

Mult mai norocos este, însă, fostul vicepreşedinte al SUA Mike Pence, care a încheiat un contract de şapte cifre pentru două cărţi cu Simon & Schuster, o decizie care a nemulţumit mulţi angajaţi şi colaboratori de-ai companiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările