Donald Trump o ia din nou în râs pe Greta Thunberg: Trebuie să-şi controleze furia şi să meargă la un film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Greta Thunberg a fost luata peste picior de Donald Trump FOTO EPA-EFE
Greta Thunberg a fost luata peste picior de Donald Trump FOTO EPA-EFE

Preşedintele american Donald Trump a ridiculizat-o din nou, joi, pe activista de mediu Greta Thunberg, scriind pe Twitter că suedeza de 16 ani care a inspirat mii de protestatari din toată lumea are probleme de „control al furiei”, scrie CNN.

Thunberg, care a fost desemnată de către revista Time drept „Persoana Anului”, zilele trecute, i-a mustrat ferm pe liderii mondiali pentru că nu fac suficient de multe ca să combată criza climatică şi i-a aruncat o privire memorabilă lui Trump la Adunarea Generală a ONU din luna septembrie. Tânăra activistă a fost deschisă în legătură cu diagnosticul său de sindrom Asperger, numind afecţiunea o „superputere” care îi ajută activismul.

„Atât de ridicol. Greta trebuie să lucreze la problema sa de control al furiei şi apoi să se ducă la un film cu un prieten! Linişteşte-te, Greta, linişteşte-te”, a scris pe Twitter, joi dimineaţă, unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, ca răspuns al unei postări pe Twitter ce prezenta premiul Time acordat Gretei.

Trump îşi atacă frecvent inamicii politici pe Twitter şi a ironizat-o pe Thunberg şi în luna septembrie.

După mesajul preşedintelui american, Thunberg şi-a actualizat descrierea de pe Twitter: „O adolescentă care se ocupă de problema ei de control al furiei. În prezent se relaxează şi se uită la un film cu un prieten”.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite