Donald Trump, descris într-o carte ca „un copil de 12 ani într-un turn de control al traficului aerian”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul anonim al unei cărţi mult aşteptate în care se vorbeşte despre Casa Albă în timpul lui Trump l-a descris pe preşedintele american ca trecând dintr-o criză în alta, „ca un copil de 12 ani într-un turn de control al traficului aerian”, potrivit mai multor fragmente publicate de Washington Post, joi.

Autorul anonim, identificat doar ca „un oficial important din administraţia Trump”, spune şi că mai mulţi colegi de-ai săi s-au gândit să demisioneze în masă, pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu comportamentul preşedinelui, dar în cele din urmă nu au făcut-o, potrivit WP.

Fragmentele obţinute de Washington Post vor apărea în cartea „A Warning” (în traducere, Un avertisment), scrisă de către o persoană al cărei nume nu este cunosctu, care anul trecut a scris un editorial în New York Times în care-l critica pe preşedintele american. Aceste fragmente îl descriu pe Trump ca fiind labil şi incompetent, descriind în acelaşi timp cum liderul american a făcut afirmaţii rasiste şi misogine în consersaţii private.

În carte, autorul descrie abordarea lui Trump faţă de preşedinţie ca situaţia unui „copil de 12 ani într-un turc de control al traficului aerian, apăsând pe butoanele guvernării nediscriminatoriu, indiferent de avioanele care se plimbă haotic pe pistă”.

Secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a criticat cartea şi decizia autorului de a rămâne anonim.

„Laşul care a scris aceastp carte nu şi-a pus numele pe ea pentru că nu e nimic altceva decât minciună”, a declarat ea, joi.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite