Donald Trump îl curăţă pe Emmanuel Macron de... „mătreaţă“ în numele prieteniei franco-americane VIDEO

Donald Trump îl curăţă pe Emmanuel Macron de... „mătreaţă“ în numele prieteniei franco-americane VIDEO

Captura video

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reuşit să-l surprindă pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, aflat în vizită de stat la Washington. În timp ce ambii se aflau în faţa camerelor de luat vederi, liderul Casei Albe a făcut un gest care l-a lăsat fără replică pe şeful de la Elysée. Macron a reuşit, totuşi, să depăşească situaţia zâmbind.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi spun ce relaţie minunată avem şi chiar au dreptate. Nu este fake news (ştire falsă, în trad.). În sfârşit, nu este fake news. Este o mare onoare, o mare onoare că sunteţi aici. De fapt, o să vă iau firul ăsta de mătreaţă, doar firicelul ăsta“, a spus Trump râzând. 
 
„Trebuie să-l facem perfect. Este perfect. Aşa că este minunat să fiu cu dumneavoastră, sunteţi un prieten special. Mulţumesc“, a continuat preşedintele Statelor Unite ale Americii, în timp ce-i strângea mâna omologului său francez. 
 
Deşi vizibil surprins de gestul lui Donald Trump de a-i curăţa „mătreaţa“ de pe umăr, Emmanuel Macron a dat dovadă de tact şi a zâmbit, iar când preşedintele SUA şi-a încheiat declaraţia, i-a mulţumit pentru cuvintele adresate.  

citeste totul despre: