Donald Trump: „Am avut o întâlnire minunată cu NATO“ şi una „şi mai bună cu Vladimir Putin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, în două mesaje publicate pe Twitter, că a avut „o întâlnire minunată cu NATO“, iar Alianţa Nord-Atlantică „este acum din nou puternică“. În ceea ce priveşte summit-ul său cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat întâlnirea ca fiind „şi mai bună“ decât cea cu liderii NATO.

„Am avut o întâlnire minunată cu NATO. Au plătit 33 de miliarde de dolari în plus şi vor plăti sute de miliarde de dolari în plus în viitor, numai datorită mie. NATO era slabă, dar acum este din nou puternică (rău pentru Rusia). Presa spune numai că am fost nepoliticos cu liderii, nu menţionează niciodată banii!“, a scris liderul Casei Albe pe Twitter.  

După aproximativ o jumătate de oră, preşedintele SUA a postat un alt mesaj, de data aceasta referitor la întâlnirea cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, în urma căreia a fost intens criticat.

„În timp ce am avut o întâlnire minunată cu NATO, strângând sume mari de bani, am avut o întâlnire şi mai bună cu Vladimir Putin din Rusia. Din păcate, nu s-a relatat în acest fel - ştirile false o iau razna!“, a afirmat Donald Trump.     

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite